Nordex skal levere 72 vindturbiner til Øyfjellet vindkraftverk. Foto: Norconsult

Nordex Group har inngått avtale med Øyfjellet Wind om leveranse av 72 vindturbiner til Øyfjellet vindkraftverk i Vefsn kommune i Nordland.

  • Tekst logo
  • Tore Halvorsen

×

Registrer deg i dag og få et to måneders gratis abonnement

Øyfjellet vindkraftverk er utviklet av Eolus og eies av en tysk investor. Partene her signerte avtale om at Eolus skal bygge vindparken. Selskapet har også fått i oppdrag å drifte parken i 15 år gjennom å levere tekniske og administrative tjenester for å sikre optimal drift av anlegget, ifølge en pressemelding fra...
Artikkelen er 82 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i to måneder for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis digitalt prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.