Nordex skal levere 72 vindturbiner til Øyfjellet vindkraftverk. Foto: Norconsult

Nordex Group har inngått avtale med Øyfjellet Wind om leveranse av 72 vindturbiner til Øyfjellet vindkraftverk i Vefsn kommune i Nordland.

  • Tekst logo
  • Tore Halvorsen

Øyfjellet vindkraftverk er utviklet av Eolus og eies av en tysk investor. Partene her signerte avtale om at Eolus skal bygge vindparken. Selskapet har også fått i oppdrag å drifte parken i 15 år gjennom å levere tekniske og administrative tjenester for å sikre optimal drift av anlegget, ifølge en pressemelding fra...
Artikkelen er 82 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..