Nordex skal levere 72 vindturbiner til Øyfjellet vindkraftverk.
Foto: Norconsult

Nordex Group har inngått avtale med Øyfjellet Wind om leveranse av 72 vindturbiner til Øyfjellet vindkraftverk i Vefsn kommune i Nordland.

  • Tekst logo
  • Tore Halvorsen

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Øyfjellet vindkraftverk er utviklet av Eolus og eies av en tysk investor. Partene her signerte avtale om at Eolus skal bygge vindparken. Selskapet har også fått i oppdrag å drifte parken i 15 år gjennom å levere tekniske og administrative tjenester for å sikre optimal drift av anlegget, ifølge en pressemelding fra...
Artikkelen er 82 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.