Foto: Statkraft

Bygger færre turbiner.

[abform_energi]
Departementet har i dag stadfestet NVEs vedtak om planendring for Okla vindkraftverk. Olje- og energidepartementet ga i desember 2013 konsesjon til å bygge og drive vindkraftverket. Konsesjonæren er nå Falck Renewables Vind AS. Planendringene ble godkjent av NVE i juni 2019, men vedtaket ble påklaget av flere grunneierlag, lokalt jakt- og fiskelag,...
Artikkelen er 178 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.