Prosjektområdet for vannkraftverket Tidong i staten Himachal Pradesh i India, som nå er midlertidig stanset. Foto: Statkraft

Men arbeidet på Fosen fortsetter.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

Som følge av koronakrisen har Statkraft besluttet å midlertidig stanse det 100 MW store Tidong vannkraftprosjekt i India, opplkyser selskapet i en melding på sin nettside. Planen for å stenge ned prosjektområdet ble iverksatt av prosjektgruppen lørdag.
Artikkelen er 37 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..