Prosjektområdet for vannkraftverket Tidong i staten Himachal Pradesh i India, hvor det har skjedd to dødsfall i år. Arkivfoto.
Foto: Statkraft

Men arbeidet på Fosen fortsetter.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Som følge av koronakrisen har Statkraft besluttet å midlertidig stanse det 100 MW store Tidong vannkraftprosjekt i India, opplkyser selskapet i en melding på sin nettside. Planen for å stenge ned prosjektområdet ble iverksatt av prosjektgruppen lørdag.
Artikkelen er 37 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.