Foto: Grønn Kontakt

Kjøper Vattenfalls elbilladeselskap i Storbritannia.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Kjøpet gjøres gjennom Statkrafts heleide datterselskap Grønn Kontakt UK Ltd, som skal drive ladestasjonene, skriver Statkraft i en pressemelding. I tillegg til Grønn Kontakt har Statkraft tidligere også kjøpt de tyske ladeselskapene E-Wald og eeMobility.
Artikkelen er 40 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.