Foto: Øyvind Lie

«Kundene opplever mange nettselskaper som byråkratiske og lite serviceinnstilte», ifølge ny rapport.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

I en rapport Reguleringsmyndigheten for Energi i NVE (RME) har bestilt av Menon Economics og Copenhagen Economics, går det blant annet fram at kundene opplever at nettselskapene ofte er opptatt av hva reguleringen krever av dem, og i mindre grad hva kundene etterspør. Når det gjelder tilkobling er det spesielt aktører som...
Artikkelen er 103 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.