roan
Roan vindpark på Fosen i Trøndelag. Arkivfoto.
Foto: Fosen Vind

Olav Hetland fra Statkraft og Heikki Eidsvoll Holmås fra Multiconsult er valgt som nye styremedlemmer i vindkraftforeningen Norwea.

  • Tekst logo
  • Tore Halvorsen

[abform_energi]
Årsmøte 2020 i Norwea ble, på grunn av korona-krisen, 17. mars gjennomført som videokonferanse med styrevalg og behandling av andre vedtakssaker, opplyser Norwea i en melding. - Koronasituasjonen preger hele landet inklusive vår bransje nå. Men vindkraft kan på både kort og lengre sikt bidra til å sikre økonomisk aktivitet –...
Artikkelen er 123 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.