For å redusere risiko for korona-smitte, både blant ansatte og samarbeidspartnere, utsetter Helgeland Kraft helikopterbefaring av linjenettet.
Foto: Helgeland Kraft Nett

Helgeland Kraft Nett utsetter helikopterbefaring av linjenettet, blant annet for å redusere risikoen for korona-smitte blant de ansatte.

  • Tekst logo
  • Tore Halvorsen

Linjebefaring med helikopter, som skulle starte denne uken, er nå besluttet utsatt til høsten. Dette er gjort på to grunnlag. Det ene er å unngå smitte mellom ansatte og eksterne samarbeidspartnere. I tillegg er det kommet bekymringsmeldinger fra Mattilsynet og reindriftsnæringen på svært vanskelige beiteforhold for reinen, ifølge en pressemelding...
Artikkelen er 90 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.