Lønnsoppgjøret mellom EL og IT Forbundet og Energi Norge utsettes til september. På bildet ser vi forhandlingslederne Bjørn Fornes fra EL og IT Forbundet (t.v.) og Ståle Borgersen fra Energi Norge fra oppgjøret i 2016.
Foto: Energi Norge

Revisjonen av Energioverenskomsten mellom EL og IT Forbundet og Energi Norge flyttes til høsten.

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Fellesforbundet og Norsk Industri besluttet før helgen å utsette årets lønnsoppgjør i frontfaget, på grunn av koronaviruset. Partene ble enige om å gjenoppta forhandlingene mandag 3. august. Det får betydning for alle de andre tariffoppgjørene dette året, inkludert Energioverenskomsten mellom Energi Norge og EL og IT Forbundet. – Den konkurranseutsatte...
Artikkelen er 132 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.