- Alle som ikke har et nyere elektrisk anlegg bør ikke lade elbilen hjemme, sier tilsynsingeniør Anne Coch Aagesen i DLE.
Foto: Skagerak Energi

Når hele familien har hjemmekontor og hjemmeskole og strømforbruket er høyt.

  • Tekst logo
  • Tore Halvorsen

[abform_energi]
Det elektriske anlegget i mange tusen boliger belastes ekstra nå når familier har både hjemmekontor og hjemmeskole. Følg ekstra godt med på det elektriske hjemmeanlegget ved hjemmelading av elbil, oppfordres det i en melding på hjemmesiden til Skagerak Energi. - Mange har hjemmekontor for tiden og kanskje må hele familien holde seg hjemme....
Artikkelen er 136 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.