- Alle som ikke har et nyere elektrisk anlegg bør ikke lade elbilen hjemme, sier tilsynsingeniør Anne Coch Aagesen i DLE. Foto: Skagerak Energi

Når hele familien har hjemmekontor og hjemmeskole og strømforbruket er høyt.

  • Tekst logo
  • Tore Halvorsen

Det elektriske anlegget i mange tusen boliger belastes ekstra nå når familier har både hjemmekontor og hjemmeskole. Følg ekstra godt med på det elektriske hjemmeanlegget ved hjemmelading av elbil, oppfordres det i en melding på hjemmesiden til Skagerak Energi. - Mange har hjemmekontor for tiden og kanskje må hele familien holde seg hjemme....
Artikkelen er 136 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..