Estland, sammen med Fortum.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Det estiske utviklingsselskapet Fermi Energia lager nå en forstudie for å undersøke forutsetningene for å bygge en såkalt SMR-reaktor i Estland, skriver Vattenfall i en melding på sin nettside. SMR står for små modulære reaktorer, og brukes ofte om en ny type reaktorer som er 300 MW eller mindre. Ulike versjoner av denne type reaktor...
Artikkelen er 62 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.