Illustrasjons
Foto: Florian Prischl/Wikimedia Commons

Infrastrukturdepartementet i Sverige foreslår at det ikke skal tildeles elsertifikater for anlegg som er satt i drift etter 31. desember 2021.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Det innebærer at elsertifikatsystemet avsluttes i 2035. Forslaget om endringer i den svenske elsertifikatloven ble sendt på høring onsdag, skriver det norske Olje- og energidepartementet i en melding. Bakgrunnen er at det i 2017 ble gjort en endring i avtalen mellom Norge og Sverige om det felles elsertifikatmarkedet for å legge til rette for...
Artikkelen er 213 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.