Tre er et miljøvennlig alternativ for å bygge vindmølletårn, ifølge Aanesland Fabrikker.
Foto: Greenpeace Finland/Wikimedia Commons

Ber OED om å få lage pilotprosjekt uten konsekvensutredning og ny konsesjon.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Aanesland Fabrikker i Birkenes i Agder har tidligere brukt tre i motorveikonstruksjoner og takkonstruksjoner på Gardermoen. De ønsker nå å bruke det til å bygge vindmølletårn i tre. I et brev til Olje- og energidepartementet, som Energiteknikk har sett, skriver selskapet at de er «nær en løsning for realisering av...
Artikkelen er 61 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.