Investeringer i ladeinfrastruktur skaper arbeidsplasser, mener generalsekretær Christina Bu i Norsk elbilforening. Hun utfordrer regjeringen til å rulle ut nasjonal støtteordning Foto: Aksel Jermstad/Norsk elbilforening

Utbygging av ladestruktur for elbiler er bra for økonomien og klimaet, og kan skape arbeidsplasser i den krisesituasjonen som har rammet landet.

  • Tekst logo
  • Tore Halvorsen

Det er Norsk elbilforening som mener dette i en pressemelding, med henvisning til en omfattende krisepakke i Viken for å stimulere næringslivet i en krevende tid, hvor støtte til utbygging av ladsinfrastruktur i borettslag er blant virkemidlene. Nå vil foreningen ha en nasjonal støtteordning for utbygging av infrastruktur for lading av...
Artikkelen er 98 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..