Investeringer i ladeinfrastruktur skaper arbeidsplasser, mener generalsekretær Christina Bu i Norsk elbilforening. Hun utfordrer regjeringen til å rulle ut nasjonal støtteordning
Foto: Aksel Jermstad/Norsk elbilforening

Utbygging av ladestruktur for elbiler er bra for økonomien og klimaet, og kan skape arbeidsplasser i den krisesituasjonen som har rammet landet.

  • Tekst logo
  • Tore Halvorsen

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Det er Norsk elbilforening som mener dette i en pressemelding, med henvisning til en omfattende krisepakke i Viken for å stimulere næringslivet i en krevende tid, hvor støtte til utbygging av ladsinfrastruktur i borettslag er blant virkemidlene. Nå vil foreningen ha en nasjonal støtteordning for utbygging av infrastruktur for lading av...
Artikkelen er 98 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.