Advarer mot at sparepakken i Equinor skal stanse elektrifisering av olje- og gassinstallasjonene. Bildet viser Troll C.
Foto: Øystein Hagen/Equinor

Ber regjeringen prioritere klimautfordringen i sine krisepakker.

  • Tekst logo
  • Tore Halvorsen

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

I likhet med andre organisasjoner, som Elbilforeningen, offentliggjorde miljøstiftelsen Zero i dag forslag til en tiltakspakke knyttet til koronakrisen. Pakken inneholder forslag knyttet til en rekke sektorer, blant andre olje- og gassnæringen, bygg- og anlegg, skipsfart, elbillading, karbonfangst- og lagring og havvind. - Når politikerne nå leter etter tiltak for et næringsliv i...
Artikkelen er 92 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.