- Under de rådende omstendigheter ser vi ingen annen utvei enn å varsle permittering av ansatte, sier Marius Holm, daglig leder i Zero. Foto: Zero

Miløstiftelsen Zero varsler 50 prosent permittering av alle ansatte.

  • Tekst logo
  • Tore Halvorsen

Zero har slik situasjonen er nå, ikke forutsetninger for å opprettholde sine kjerneaktiviteter. Derfor er det sendt ut varsel om i snitt 50 prosent permittering til samtlige ansatte, med unntak av noen få nøkkelpersoner som er nødvendige for å holde i full jobb for å sikre daglig drift, ifølge en melding på stiftelsens...
Artikkelen er 172 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..