- Under de rådende omstendigheter ser vi ingen annen utvei enn å varsle permittering av ansatte, sier Marius Holm, daglig leder i Zero.
Foto: Zero

Miløstiftelsen Zero varsler 50 prosent permittering av alle ansatte.

  • Tekst logo
  • Tore Halvorsen

[abform_energi]
Zero har slik situasjonen er nå, ikke forutsetninger for å opprettholde sine kjerneaktiviteter. Derfor er det sendt ut varsel om i snitt 50 prosent permittering til samtlige ansatte, med unntak av noen få nøkkelpersoner som er nødvendige for å holde i full jobb for å sikre daglig drift, ifølge en melding på stiftelsens...
Artikkelen er 172 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.