Det kan igjen bli flom. Bildet viser Mjøsa i Gjøvik i 2013.
Foto: Øyvind Holmstad/Wikimedia Commons

Målt i euro.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

Strømprisen i Norden har nådd en ny historisk bunnrekord. Mars 2020 har hatt den laveste strømprisen for mars noensinne, notert i euro, skriver Entelios i en pressemelding. Det er imidlertid viktig å merke seg at rekorden er notert i euro, ikke i norske kroner. Den svake norske krona gjør nemlig at...
Artikkelen er 73 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.