Det kan igjen bli flom. Bildet viser Mjøsa i Gjøvik i 2013. Foto: Øyvind Holmstad/Wikimedia Commons

Målt i euro.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

Strømprisen i Norden har nådd en ny historisk bunnrekord. Mars 2020 har hatt den laveste strømprisen for mars noensinne, notert i euro, skriver Entelios i en pressemelding. Det er imidlertid viktig å merke seg at rekorden er notert i euro, ikke i norske kroner. Den svake norske krona gjør nemlig at...
Artikkelen er 73 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..