Tysklands ambassadør til Norge er bekymret for investeringsssikkerheten for utenlandske investorer i den norske energisektoren. Sascha Grosser/Wikimedia Commons

Tysklands ambassadør kommer med påstand om forskjellsbehandling og dårlig investeringssikkerhet for utlendinger i Norge, og nevner ordet «rettssak».

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Artikkelen er oppdatert med at OED ikke ønsker å kommentere eposten fra den tyske ambassadøren, utover å vise til vedtaket de fattet i forrige uke (nederst i saken). Som Energiteknikk nylig skrev, har OED nylig opphevet NVEs vedtak og vil ikke forlenge fristen for idriftssettelse for Andmyran vindpark på Andøya i...
Artikkelen er 516 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.