Akershus energipark.
Foto: Tore Halvorsen

På grunn av koronakrisen.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Enova utsetter fristen for runde 2 på Fjernvarme- og fjernkjølingsprogrammet fra 1. april til 4. mai, opplyser foretaket i en pressemelding. – Dette programmet gjennomfører vi som en konkurranse med 3- 4 søknadsfrister per år. Slik situasjonen er nå, ønsker vi å vise fleksibilitet overfor søkere. Derfor utsetter vi fristen med en...
Artikkelen er 116 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.