Vindturbin
Illustrasjonsfoto: Hans Jacob Solgaard/Mostphotos
Foto: Hans Jacob Solgaard/Mostphotos

Softwareoppgradering gir 7 ekstra MW.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Ifølge den godkjente detaljplanen for Bjerkreim vindkraftverk i Rogaland skulle de 70 turbinene hver ha en installert effekt på 4,2 MW. En software-oppgradering gjør imidlertid at installert effekt per turbin endres fra 4,2 til 4,3 MW. Samlet økt effekt i vindkraftverket blir dermed 7 MW. Norsk Vind legger til grunn...
Artikkelen er 134 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.