Vindturbin
Foto: Hans Jacob Solgaard/Mostphotos

Softwareoppgradering gir 7 ekstra MW.

  • Øyvind Lie

Ifølge den godkjente detaljplanen for Bjerkreim vindkraftverk i Rogaland skulle de 70 turbinene hver ha en installert effekt på 4,2 MW. En software-oppgradering gjør imidlertid at installert effekt per turbin endres fra 4,2 til 4,3 MW. Samlet økt effekt i vindkraftverket blir dermed 7 MW. Norsk Vind legger til grunn...
Artikkelen er 134 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..