Eidsiva
Eidsivas hovedkontor på Hamar. Arkivfoto: Øyvind Zambrano Lie
Foto: Øyvind Lie

Tar over varmesentral i Brumunddal.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Transaksjonen sikrer Eidsiva helhetlig eierskap til fjernvarmesystemet i Brumunddal. Eidsiva Bioenergi har fjernvarmekonsesjon i Brumunddal, og allerede eierskap til fjernvarmenettet, skriver Eidiva i en pressemelding. Inntil nå har Eidsiva kjøpt fjernvarmen fra varmesentralen til Solør Bioenergi. Nå tar Eidsiva kontroll på hele verdikjeden. Solør Bioenergis pelletsproduksjon i Brumunddal er ikke...
Artikkelen er 177 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.