Strandvatn dam
Strandavatn dam i Hol (bildet) får reviderte konsesjonsvilkår.
Foto: Hafslund E-CO

Ifølge NVEs forslag til nye konsesjonsvilkår.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

På bakgrunn av krav fra Hol og Ål kommuner i Viken fylke har NVE behandlet revisjon av konsesjonsvilkårene for Holsvassdraget. Direktoratet anbefaler nå Olje- og energidepartementet å gi Hafslund E-CO Vannkraft AS nye konsesjonsvilkår for reguleringen av vassdraget. Ikke magasinrestriksjoner NVE anbefaler at vilkårene for Hovsfjorden og Holsfjorden blir omgjort....
Artikkelen er 226 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.