elv
Foto: Morten Rygh/Mostphotos

27 GWh.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Olje- og energidepartementet har opprettholdt NVEs konsesjon til Onarheim kraftverk i Kvinnherad kommune. Kraftverket vil kunne bidra med en årlig produksjon på om lag 27 GWh, skriver OED på sin nettside. En utbygging i samsvar med justerte utbyggingsplaner og i tråd med NVEs vedtak vil ifølge departementet ha akseptable konsekvenser...
Artikkelen er 65 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.