Norges energidager
Vassdrags- og energidirektør Kjetil Lund snakket på Norges energidager på Fornebu i fjor.
Foto: Øyvind Lie

«Med bakgrunn i tiltakene regjeringen har iverksatt for å begrense smittespredningen av covid-19, har vi dessverre sett oss nødt til å avlyse årets arrangement», skriver Norges vassdrags- og energidirektorat på sin nettside. Konferansen skulle etter planen vært avholdt 15. og 16. oktober. Før helgen kunngjorde direktoratet, ikke overraskende, at NVEs vindkraftseminar, som skulle vært avholdt […]

  • Øyvind Lie

«Med bakgrunn i tiltakene regjeringen har iverksatt for å begrense smittespredningen av covid-19, har vi dessverre sett oss nødt til å avlyse årets arrangement», skriver Norges vassdrags- og energidirektorat på sin nettside.

Konferansen skulle etter planen vært avholdt 15. og 16. oktober.

Før helgen kunngjorde direktoratet, ikke overraskende, at NVEs vindkraftseminar, som skulle vært avholdt i Drammen 15. og 16. juni, er avlyst.