Tilsyn ved Boenfoss
NVE på miljøtilsyn ved Boenfoss kraftverk, sammen med Geir Trondsen (monteringsleder) og Tom Lohne (prosjektleder) fra utbygger Bekk & Strøm. Foto: NVE

Etter korona-pause.

  • Øyvind Lie

 Det er for tiden 200 anlegg under bygging, og våren er vanligvis høysesong for inspeksjoner fra NVE.  NVE har praktisert strenge reiserestriksjoner som følge av korona-situasjonen, og har den siste tiden fulgt opp anlegg under bygging på andre måter enn kontroller på stedet. Men nå er direktoratet forberedt på en...
Artikkelen er 162 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..