Trygve Mellvang Tomren-Berg
Trygve Mellvang Tomren-Berg, daglig leder i Norsk Fjernvarme. Foto: Øystein Andreas Brekke
Foto: Øystein Andreas Bjerke

Trygve Mellvang Tomren-Berg tar over som daglig leder etter Heidi Juhler.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Det skriver Norsk Fjernvarme i en pressemelding. – Norsk Fjernvarme organiserer en næring i vekst, som kutter utslipp og har en viktig rolle i det grønne skiftet i Norge. At jeg nå får muligheten til å lede organisasjonen i en svært spennende tid er en stor tillitserklæring og noe jeg...
Artikkelen er 261 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.