Vi har sendt ut midlertidige passord.

  • Stein Arne Bakken

I forbindelse med overgangen til nytt system for abonnement og ny publiseringsplattform for nettstedet, har vi vært nødt til å nullstille alle passord for innlogging på energiteknkk.net. Nye midlertidige passord er sendt våre brukere.

Torsdag 14. mai, ca. kl. 16.30, fikk alle brukere en e-post merket «Ditt login til Energiteknikk.net». Meldingen inneholder et midlertidig passord som man kan logge seg inn med, og selv endre ved anledning.

I forbindelse med overgangen har vi dessverre hatt noen tekniske problemer. De fleste er nå rettet, de øvrige rettes så raskt som mulig.

Utgiverselskapet ElektroMedia har inngått samarbeid med Media Digital om driften av abonnement og av nettstedet energiteknikk.net.

Vi har god tro på at overgangen til nye systemer vil gjøre det mulig å tilby enda bedre produkter til våre abonnementer fremover. Blant annet er det opprettet en ny funksjon, «Min side», der den enkelte abonnent vil få tilgang til siste og tidligere digitale utgaver av bladet og annen nyttig informasjon. Dette kommer vi tilbake til.