mast
Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie
Foto: Øyvind Lie

Husholdningenes strømpris ned 51 prosent i 1. kvartal.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

Mens elspotprisen var rundt 30 øre/kWh i starten av første kvartal, stupte den til 6 øre/kWh ved utgangen av kvartalet, skriver Statistisk sentralbyrå (SSB) på sin nettside. Tall fra SSB viser at gjennomsnittlig strømpris for husholdningene, utenom avgifter og nettleie, var 26,8 øre/kWh i 1. kvartal 2020. Det er en...
Artikkelen er 200 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.