Fornybaromteret
Espen Barth Eide, Tina Bru, Erik Solheim i debatt under lanseringen av Energi Norges Fornybarometeret.
Foto: Energi Norge

Aps Espen Barth Eide vil få grunnrente-debatten tilbake på skinnene.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Energipolitisk talsmann Espen Barth Eide i Arbeiderpartiet møtte tirsdag energiminister Tina Bru (H) og tidligere SV-leder Erik Solheim til debatt i forbindelse med lanseringen av Energi Norges Fornybarometer. Eide var i debatten svært tydelig om Energi Norges kjepphest, grunnrenteskatt og friinntekt for vannkraftverk. – Jeg er veldig for grunnrenteskatt. Jeg...
Artikkelen er 208 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.