Tavle
Foto: Elpa

Reiser seg etter Elpa Stavangers konkurs.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Tidligere ansatte i det konkursrammede Elpa Stavanger AS overtok i dag, mandag, konkursboet og vil sammen med BR Industrier AS som ny hovedaksjonær være i full drift fra samme dag i det nye selskapet Elaris Elektrotavler AS, skriver BR Industrier i en pressemelding. Elaris Elektrotavler AS vil fortsette produksjon av...
Artikkelen er 189 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.