dam vinter
Foto: Eviny
Foto: BKK

Prissikring forbedret resultatet med 325 millioner kroner.

  • Øyvind Lie

Kvartalsresultatet for BKK ble 603 millioner kroner, mot 611 millioner kroner i første kvartal i 2019, skriver selskapet i en pressemelding. Et fall i kraftprisen på 67 prosent på ett år gjorde at kraftinntektene til BKK falt kraftig. Mens spotprisen i BKKs område i første kvartal i 2019 var på...
Artikkelen er 207 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.