vindmølletårn i tre
Modvion har fått EU-støtte til å bygge vindkrafttårn i tre, som blir enda høyere enn tårnet på bildet.

Svenske Modvion får 6,5 millioner euro i EU-støtte.

 Modvion har fått 6,5 millioner euro i finansiering fra EU-programmet EIC Accelerator, skriver selskapet i en pressemelding. Selskapet utvikler vindkrafttårn i tre og pengene skal blant annet brukes til å bygge det første kommersielle tretårnet. – Støtten fra EU er et tydelig signal på det enorme potensialet for vindkrafttårn i...
Artikkelen er 256 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.