Bjørnstokk kraftverk
Samtidig med raset i Tosbotn i 2016 bygget Helgeland Kraft Vannkraft inntakstunnelen til Bjørnstokk kraftverk (bildet).
Foto: Tore Halvorsen

Det blir ingen rettsak mellom Helgeland Kraft og Nordland fylkeskommune.

  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Nordland fylkeskommune får 19 millioner kroner etter skredene i Tosbotn i Brønnøy kommune i Nordland våren 2016, skriver Nordland fylkeskommune, Helgeland Kraft og KLP i en felles pressemelding. De to skredene i Tosbotn 1. og 2. april 2016 medførte omfattende skader på fylkesvei 76, eid av Nordland fylkeskommune. Helgeland Kraft...
Artikkelen er 357 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.