Stortinget
Flertallet på Stortinget har en helt annen mening om grunnrenteskattens påvirkning på investeringene i vannkraften enn det Sanderud-utvalget hadde i fjor.
Foto: Tore Halvorsen

Arbeiderpartiet, Senterpartiet og Fremskrittspartiet vil endre grunnrenteskatten for vannkraft.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Natt til torsdag ble finanskomiteens innstilling til revidert nasjonalbudsjett offentliggjort. Her fremgår det at Ap og Sp går inn for å endre grunnrenteskatten for vannkraftproduksjon. I tillegg har Frp nylig fremmet et representantforslag om det samme. – Det er svært gledelig at et politisk flertall nå går inn for å...
Artikkelen er 429 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.