byggeplass
Det skal bli forbudt å varme opp bygg under oppføring med mineralolje.
Foto: Norsk Fjernvarme

Regjeringen vil innføre forbud fra 2022.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Regjeringen vil innføre et forbud mot å  bruke mineralolje til midlertidig oppvarming og tørking av bygg under oppføring og rehabilitering fra 2022. Forbudet skal redusere klimagassutslippene fra byggeplasser, skriver Klima- og miljødepartementet i en melding på sin nettside. Kan bruke mer strøm Saken har vært på høring, og der kom...
Artikkelen er 232 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.