Terje Halleland
Frps Terje Halleland. Foto: Frp
Foto: Frp

Nytt forslag i Stortinget.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Som Energiteknikk skrev i går, har Frp foreslått å senke grunnrenteskatten for å gjøre flere vannkraftprosjekter lønnsomme. De har imidlertid også kommet med et annet, og mer kontroversielt forslag, nemlig revurdere vern av vassdrag. Vil gjennomgå verneplanene I et representantforslag foreslår partiet at «Stortinget ber regjeringen gjennomgå planene for vernede...
Artikkelen er 341 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.