Bjerkreim
Fra byggingen av Bjerkreim vindpark.
Foto: Norsk Vind

Nettinvesteringene faller i år, vindkraftinvesteringene neste år.

  • Øyvind Lie

Statistisk sentralbyrås (SSB) nye investeringsanslagene for 2020 indikerer at samlede investeringer i kraftforsyningen vil beløpe seg til om lag 38,9 milliarder kroner i år, målt i løpende verdi. Dette anslaget er 6,7 prosent lavere enn tilsvarende anslag for 2019, skriver byrået i en melding. Dette skyldes hovedsakelig en nedgang i...
Artikkelen er 141 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.