mast
Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie
Foto: Øyvind Lie

Mildner deler av RMEs strenge krav til funksjonelt skille.

  • Øyvind Lie

Etter flere år med venting offentliggjorde Olje- og energidepartementet tirsdag endringen i forskrift om nettregulering og energimarkedet som klargjør reglene om selskapsmessig og funksjonelt skille mellom nettvirksomhet og annen virksomhet i tråd med endringene i energiloven vedtatt i 2016. – Omsider foreligger det et regelsett bransjen kan forholde seg til....
Artikkelen er 424 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.