Gjevilvassosen
Vannet var mandag ettermiddag i ferd med å gå over terskelen ved Gjevillvassosen.
Foto: Idunn Finnanger

Stor vannføring hindrer maks kjøring i Driva kraftverk.

  • Øyvind Lie

Mandag ettermiddag var vannet i ferd med å passere terskelen på Gjevilvassosen i Oppdal, skriver TrønderEnergi i en pressemelding. Årsaken er stor snøsmelting i fjellet, varme og regn, som gir mye vann både i Gjevilvatnet og de andre vannene i Storlidalen. Man er nå svært nær ved å passere høyeste...
Artikkelen er 220 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.