Zakariasdam
Overløp ved Zakariasdam i Fjord kommune i Møre og Romsdal. Bildet er tatt i juni i fjor.
Foto: Tafjord

Tafjord ville tapt på å bruke vannet til kraftproduksjon.

  • Øyvind Lie

På grunn av lave priser på levert kraft valgte Tafjord Kraftproduksjon å stanse kraftproduksjonen i helgen. Det ble dermed overløp ved Zakariasdam i Fjord kommune på Sunnmøre lørdag morgen. Overløpet vil vare noen dager fremover, muligens ut kommende uke, skriver Tafjord i en pressemelding. Spotprisen ser ifølge selskapet ut til...
Artikkelen er 154 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.