Vidar Borhaug
– Det er fortsatt store muligheter innenfor vannkraft, sier Rainpowers konsernsjef Vidar Borhaug.
Foto: Atle Abelsen

Vil bli elektromekanisk leverandør, snuser på kaplan-markedet i Sverige.

  • Atle Abelsen

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Etter et drøyt år i hjørnekontoret hos Rainpower på Kjeller utenfor Oslo kaster Vidar Borhaug (59) et blikk mot øst, over svenskegrensen. Der øker behovet for rehabilitering og modernisering av flere av de store, men etter hvert aldrende vannkraftverkene i Nord-Sverige. Dette er for en stor del kaplanturbiner, og et...
Artikkelen er 950 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.