Tinfos 1
Tinfos I kraftverk i Notodden kommune i Vestfold og Telemark fylke.
Foto: Peltonman/Wikimedia Commons

Ber om unntak fra funksjonelt og selskapsmessig skille fordi nettvirksomheten er underordnet.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Tinfos AS har søkt om unntak fra kravene til selskapsmessig og funksjonelt skille. Selskapet driver i hovedsak med vannkraftproduksjon. Den største produksjonen kommer fra Tinfos 1 og 2 på Notodden i Telemark, som har en midlere årlig kraftproduksjon på 250 GWh. I sin søknad, som Energiteknikk har sett, legger selskapet...
Artikkelen er 213 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.