Clemens Kraft
Foto: Clemens Kraft

Fra august starter Tage Karlsen og Petter Skogvoll.

  • Øyvind Lie

– Den store interessen for stillingene viser at Clemens Kraft har en sterk posisjon i markedet, sier administrerende direktør Børge Edvardsen Klingan i en pressemelding. Tage Karlsen kommer fra Nordkraft hvor han har hatt flere sentrale stillinger innenfor kraftproduksjon og nettvirksomhet. Han har blant annet vært administrerende direktør i Nordkraft...
Artikkelen er 186 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..