Kobbelv kraftverk
Kobbelv vannkraftverk i Sørfold kommune i Nordland.
Foto: Rob Stoeltje/Wikimedia Commons

Skal modernisere kontrollsystemet i Kobbelv kraftverk.

  • Øyvind Lie

Avtalen med Statkraft innebærer både oppgradering og utvidelse av styringssystemer på Kobbelv vannkraftverk i Sørfold kommune i Nordland. I tillegg skal ABB utføre ingeniørtjenester for de tekniske løsningene, skriver ABB i en pressemelding. Kobbelv kraftverk startet produksjonen i 1987 og har en årsproduksjon på nærmere 750 GWh. Oppgraderingen av Kobbelv...
Artikkelen er 134 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.