Fra byggingen av den nye linjen mellom Lyse-Fagrafjell. Foto: Statnett

En ansatt, som arbeider for Statnett, hos entreprenøren Dalekovod omkom etter en ulykke med firhjuling i Rogaland i går ettermiddag.

  • Tore Halvorsen

Ulykken skjedde i forbindelse med arbeid på ledningsprosjektet Lyse-Fagrafjell, på oppdrag fra Statnett. Den fant sted på en skogsbilvei i Daladalen ved Sognesand, der kjøretøyet, en ATV, havnet utenfor veien. Det er en kroatisk mann på 36 år som er forulykket, ifølge en pressemelding fra Statnett.  Det er for tidlig...
Artikkelen er 211 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..