Fra byggingen av den nye linjen mellom Lyse-Fagrafjell. Foto: Statnett

En ansatt, som arbeider for Statnett, hos entreprenøren Dalekovod omkom etter en ulykke med firhjuling i Rogaland i går ettermiddag.

  • Tore Halvorsen

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Ulykken skjedde i forbindelse med arbeid på ledningsprosjektet Lyse-Fagrafjell, på oppdrag fra Statnett. Den fant sted på en skogsbilvei i Daladalen ved Sognesand, der kjøretøyet, en ATV, havnet utenfor veien. Det er en kroatisk mann på 36 år som er forulykket, ifølge en pressemelding fra Statnett.  Det er for tidlig...
Artikkelen er 211 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.