BKKs hovedkontor
BKKs hovedkontor i Bergen. Foto: BKK
Foto: BKK

Forventer at resultatet for 2020 blir under en firedel av 2019-resultatet.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

I 2019 fikk BKK et rekordresultat på hele 2265 millioner kroner etter skatt, og kunne dele ut 600 millioner kroner i utbytte til sine eiere. På grunn av ekstremt lave kraftpriser, ser utbyttet ut til å bli langt lavere i år. Sett fra utgangen av 2. kvartal forventer styret at...
Artikkelen er 291 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.