Godfarfoss
Skisse av Godfarfoss kraftverk.
Foto: Glitre Energi

Får ytelse på 9,9 MVA og unngår grunnrenteskatt.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Eierne av Godfarfoss Kraft AS har blitt enige om å realisere utbyggingen av et nytt kraftverk i Godfarfossen øverst i Numedalslågen. Kraftverket vil få en ytelse 9,9 MVA, rett under grensen for grunnrenteskatt på 10 megavoltampere. Verket får en årsproduksjon på 39,4 GWh og en slukeevne på 32 m3/s, opplyser...
Artikkelen er 157 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.