Dramatisk resultatfall for Vattenfall i første halvår. Foto: Vattenfall

Halvårsresultatet ble 5 287 millioner svenske kroner.

  • Tore Halvorsen

[abform_energi]
Vattenfall oppnådde i første halvår et driftsresultat på 5 287 millioner svenske kroner, mot 11 038 millioner svenske kroner i tilsvarende periode i 2019. Nettoomsetningen falt til 79 440 millioner svenske kroner, målt mot 84 243 millioner svenske kroner i første halvår 2019, ifølge en pressemelding fra Vattenfall. Det svake resultatet forklares blant annet...
Artikkelen er 92 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.