ETAP
Eastern Trough Area Project (ETAP) er et av feltene på britisk sokkel som eierne har bedt om kraft fra Norge til. Foto: BP
Foto: BP

Statnett anser BPs ETAP-prosjekt som en utenlandsforbindelse.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Som Energiteknikk kunne melde i vinter, ønsker oljeselskapet BP å få tilknytning til et forbruk på rundt 200 MW til installasjoner på britisk side i Nordsjøen. Kraften skal gå til feltene Elgin, Shearwater og Eastern Trough Area project (ETAP), mellom 225 og 240 kilometer øst for Aberdeen i Skottland. En...
Artikkelen er 808 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.