Foto: Knut Roar Aaberg

Åtte kyr ble drept da en høyspentledning falt ned i Valdres mandag.

  • Stein Arne Bakken

[abform_energi]
Gårdbruker Knut Roar Aaberg (bildet) mistet fem kviger, to kyr og én kalv i den tragiske ulykken som skjedde mandag formiddag. De forulykkede dyrene var en del av en flokk på 58 dyr, og ble funnet samlet i ledningstraseen med en tråd fra ledningen mellom seg. Det var avisen Valdres...
Artikkelen er 434 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.