kontraktsignering fennefoss
Daglig leder i TT Anlegg, Tom Eikså (t.v.), og konsernsjef Steffen Syvertsen i Agder Energi signerer kontrakt for bygging av Fennefoss kraftverk.
Foto: Agder Energi

Agder Energi valgte lokal aktør.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Som Energiteknikk har omtalt, vedtok styret i Agder Energi 17. juni utbygging av Fennefoss Kraftverk i Otra ved Evje. Torsdag var det tid for kontraktsignering. − Når vi bygger skal vi velge den beste leverandøren, og når den er lokal er det ekstra hyggelig å signere kontrakt, sier Steffen Syvertsen,...
Artikkelen er 236 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.